Польські протестувальники висипають українське зерно з вантажівок, поліція розводить руками: відео

17:36, 11 лютого 2024
Польські фермери блокують міжнародний пункт пропуску та висипають зерно з українських вантажівок.
Польські протестувальники висипають українське зерно з вантажівок, поліція розводить руками: відео
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Польські фермери під час акції протесту, яка призвела до блокування руху вантажівок на міжнародному пункті пропуску «Ягодин-Дорогуськ» висипають зерно з українських фур, порушуючи правила міжнародного співробітництва. Відео опублікували в соцмережах.

Очевидці події розповіли, що поліція прибула на місце, але нічого не зробила, лише взяла дані. За їх словами, фермери намагалися відрізати люк на батарейці, розірвали пломбу і висипали пшеницю. З кожної вантажівки втратили по 3 тонни зерна.

«Приїхала поліція, розвела руками, відібрали дані і все. Болгаркою на батарейці хотіли вирізати люка, зірвали пломбу і висипали пшеницю. З кожної вантажівки висипалося по 3т. Ось такі у нас «друзі поляки»», – кажуть очевидці.

Нагадаємо, у понеділок, 12 лютого, планується часткове блокування руху ще одного пункту пропуску на Волині "Зосин-Устилуг".

Раніше Міністр сільського господарства Польщі Чеслав Секерський заявив, що протести фермерів проти напливу товарів з України є виправданими, тож потрібна повна блокада в деяких сферах.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Прилипчук
    Олександр Прилипчук
    суддя Сумського окружного адміністративного суду