Російський підводний атомний човен з торпедами «Посейдон» залишив базу, - La Repubblica

09:10, 3 жовтня 2022
Як повідомляє La Repubblica, торпеда «Посейдон», оснащена ядерною боєголовкою, може викликати «радіоактивне цунамі", здатне стерти з лиця землі такі мегаполіси, як Нью-Йорк або Лос-Анджелес.
Російський підводний атомний човен з торпедами «Посейдон» залишив базу, - La Repubblica
Джерело фото: repubblica.it
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Розвідка НАТО повідомляє про те, що російський підводний атомний човен зі «зброєю Апокаліпсису», торпедами «Посейдон», залишив базу, пише італійська газета La Repubblica.

Підводний човен К-329 «Білгород» вважається прототипом нової концепції війни, задуманої путінськими адміралами останніми роками після повернення напруженості у відносинах зі США.

«Є побоювання, що її місія полягає в тому, щоб вперше випробувати суперторпеди «Посейдон», яку часто називають «зброєю Апокаліпсису», - зазначає видання.

Як повідомляє La Repubblica, торпеда "Посейдон", оснащена ядерною боєголовкою, може викликати "радіоактивне цунамі", здатне стерти з лиця землі такі мегаполіси, як Нью-Йорк або Лос-Анджелес, і розроблена так, щоб не випромінювати теплову хвилю, на яку налаштовані датчики НАТО.

За даними видання, НАТО направило розвіддовідку союзним командуванням, оскільки побоюється, що РФ може провести випробування Посейдона в районі Карського моря. Незважаючи на попередження, мало хто вірить, що суперторпеда може бути введена в дію.

“Розробка “Посейдона” велася роками, при цьому офіційні особи НАТО скептично оцінювали її. Передбачається, що деякі випробування проводилися ще у 2015 році, але пусків із «Білгорода» ніколи не було. Мало хто вірить, що суперторпеда вже може бути введена в дію», - пише видання.

Автор: Наталя Мамченко

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Інна П'єнта
    Інна П'єнта
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Ольга Склярук
    Ольга Склярук
    суддя Східного апеляційного господарського суду