У США сталася стрілянина у школі: загинули троє дітей та троє дорослих

08:30, 28 березня 2023
Поліцейські, які прибули на виклик, вступили у перестрілку, внаслідок чого вбивцю ліквідувано.
У США сталася стрілянина у школі: загинули троє дітей та троє дорослих
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Нешвіллі, штат Теннессі, у приватній християнській школі Ковенант застрелили трьох дітей і трьох дорослих, після чого поліція ліквідувала вбивцю, повідомляє Reuters.

Трагедія сталася у молодшій християнській школі Ковенант у Нешвіллі, штат Теннессі. Вбивця залишив "маніфест" та інші записи, які вивчають слідчі, повідомив начальник поліції Джон Дрейк.

Дрейк ідентифікував підозрювану як 28-річну Одрі Елізабет Хейл, жительку району Нашвілла. Він додав, що підозрюваний ідентифікований як трансгендер.

Згодом на пресконференції Дрейк сказав, що поліція працює над теорією про те, що могло спровокувати стрілянину і "розкриє це, як тільки зможе". За його словами, підозрюваний раніше не мав кримінального минулого.

У подальшому телевізійному інтерв'ю NBC News Дрейк сказав, що слідчі вважають, що стрілянина виникла через "певну образу", яку підозрюваний затаїв "тоді, коли ходив до цієї школи" в молодшому віці. Начальник поліції не уточнив природу такої образи або чи було це пов’язано з гендерною ідентичністю підозрюваного чи християнською орієнтацією школи.

Зазначається, що департамент поліції Нешвілла почав отримувати дзвінки про стрілянину в школі о 10:13. Правоохоронці прибули на місце злочину і невдовзі застрелили нападника в вестибюлі. Дрейк сказав, що підозрюваний був озброєний напівавтоматичною гвинтівкою та двома пістолетами. Жертвами стали троє дітей, віком 9 років, та троє співробітників школи.

Реагуючи на цю трагедію, президент США Джо Байден знову закликав Конгрес США ухвалити жорсткіші закони про реформу зброї.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

 

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олег Проскурняк
    Олег Проскурняк
    голова Господарського суду Чернівецької області
  • Ольга Черниш
    Ольга Черниш
    суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду