Призначено начальника Вінницького територіального управління Служби судової охорони

12:24, 31 июля 2019
Начальником теруправління став Євгеній Прудиус.
Призначено начальника Вінницького територіального управління Служби судової охорони
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Відповідно до наказу Служби судової охорони №46 від 29.07.2019, голова Служби призначив начальника територіального управління Служби судової охорони у Вінницькій області Прудиуса Євгенія Пилиповича. З цього приводу йому урочисто вручили посвідчення та погони полковника Служби судової охорони. Про це повідомляє прес-центр Служби судової охорони.

«Саме у Вінницькій області відбулось перше призначення керівника територіального управління Служби. Знаю, що  Євген Пилипович є прикладом для наступних начальників інших територіальних управлінь. Бажаю йому успіхів на цій відповідальній посаді та великих професійних здобутків», — зазначив Валерій Бондар.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що було вдосконалено процедуру проведення конкурсу до Служби судової охорони. ВРП розглянула питання про внесення змін до порядку проведення конкурсу.

Також ми писали, коли Служба судової охорони почне функціонувати. Про проблеми та перспективи створення Служби судової охорони розповів її керівник Валерій Бондар.

Крім того, визначено переможців на зайняття вакантних посад начальників територіальних управлінь Служби судової охорони.

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Руслан Гринчук
    Руслан Гринчук
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Надія Губенко
    Надія Губенко
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді