На Прикарпатті школярі змусили учня роздягнутись і зняли його на відео: батьків судили

22:20, 8 березня 2024
Одного з батьків оштрафували.
На Прикарпатті школярі змусили учня роздягнутись і зняли його на відео: батьків судили
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Івано-Франківській області  школярі змусили учня роздягнутись і зняли його на відео. Батьків притягнули до відповідальності, передає  Zaxid.Net.

Зазначається, що інцидент стався приміщенні Бондарівського ліцею, що у селі Бондарів між Калушем та Івано-Франківськом. Під час перерви четверо семикласників знущались із на рік молодшого учня: били, плювали на нього, погрожували і змушували зняти штани разом із білизною, знімаючи це на відео, яке згодом опублікували у групі в Viber. Мати дитини заявила у поліцію.

У судовому реєстрі оприлюднено постанови щодо батьків чотирьох семикласників, їх звинувачували у неналежному виконанні батьківських обов’язків. Батька одного з нападників, який опублікував відео, суд визнав винним у неналежному виконанні батьківських обов’язків і покарав штрафом у 1700 грн. На засідання він не прийшов.

Матері двох інших нападників у суді провину в неналежному виконанні батьківських обов’язків не визнали та заявили, що їхні сини ні до кого не чіплялися. Суд розглянув матеріали справи та визнав їх винними у адмінправопорушенні, але закрив провадження у справі, обмежившись усним зауваженням.

Ще одна обвинувачена не визнала свою провину та також заявила, що її син нікого не ображав. Суд закрив справу щодо матері третього хлопця через відсутність складу правопорушення.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Інна П'єнта
    Інна П'єнта
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Ольга Склярук
    Ольга Склярук
    суддя Східного апеляційного господарського суду