НМТ-2024: коли і як вступники можуть дізнатися дату, час та місце проведення тесту

17:51, 10 травня 2024
Зареєстровані учасники НМТ-2024 вже зможуть завантажити запрошення на тестування.
НМТ-2024: коли і як вступники можуть дізнатися дату, час та місце проведення тесту
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

14 травня стартує основна сесія національного мультитесту у 2024 році. Його учасниками будуть понад 287 тисяч осіб. Про це повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти (УЦОЯО).

Там зазначили, що зареєстровані учасники НМТ можуть у своїх персональних кабінетах завантажити запрошення на тестування.

У запрошенні вказана адреса тимчасового екзаменаційного центру, де учасник проходитиме тестування, дату та час його початку.

«Початок тестування для учасників, які проходитимуть НМТ в Україні, указано за київським часом, а для учасників, які під час реєстрації виявили бажання проходити НМТ за кордоном, ー за місцевим часом населеного пункту, де розташований тимчасовий екзаменаційний центр», – йдеться у повідомленні.

В УЦОЯО додали, що вступникам необхідно заздалегідь спланувати свій графік на визначений у запрошенні день тестування,  а також прокласти маршрут доїзду, адже в разі запізнення їх не буде допущено до тимчасового екзаменаційного центру.

«Застерігаємо від поширення інформації про місце проведення НМТ, а також передавання своїх персональних даних стороннім особам, зокрема в будь-яких телеграм-каналах, які обіцяють буцімто оперативне інформування щодо вступних іспитів», – зауважили в УЦОЯО.

Також слід знати, що через надмірне навантаження можлива некоректна робота персонального кабінету.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Прилипчук
    Олександр Прилипчук
    суддя Сумського окружного адміністративного суду