Голова Європарламенту пообіцяла підтримку Україні на шляху до вступу в ЄС

19:45, 9 травня 2024
З боку Європарламенту та ЄС Укрїна може розраховувати на підтримку у відбудові інфраструктури та економіки.
Голова Європарламенту пообіцяла підтримку Україні на шляху до вступу в ЄС
Джерело фото: censor.net
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Україна наближається до свого європейського майбутнього, і в цьому шляху країна може розраховувати на підтримку Європейського парламенту та Європейського союзу (ЄС). Про це заявила голова Європарламенту Роберта Мецола під час спільного брифінгу з президентом України Володимиром Зеленським 9 травня.

«Ми наближаємося до українського майбутнього як члена європейського парламенту. Це та обіцянка, яку ми зробили минулого грудня, це та обіцянка, над якою працював Європарламент від перших днів. Це обіцянка, яку ми обов'язково дотримаємося. Шлях до вступу безумовно буде складним і український шлях багато в чому є унікальним», - підкреслила Мецола.

Вона зазначила, що Україні доведеться пройти через процес відбудови інфраструктури та економіки, але на цьому шляху країні будуть надавати підтримку з боку Європарламенту та ЄС. Ця допомога стане важливим кроком на шляху України до стабільності та процвітання.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Прилипчук
    Олександр Прилипчук
    суддя Сумського окружного адміністративного суду