СБУ відреагувала на провокаційні заяви КДБ Білорусі щодо «терористів» у лікарнях Києва

19:59, 26 квітня 2024
СБУ закликала сприймати заяви представників білоруської влади щодо «терористів» в київських лікарнях як прояв інформаційно-психологічних спецоперацій.
СБУ відреагувала на провокаційні заяви КДБ Білорусі щодо «терористів» у лікарнях Києва
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Як відомо, у Київі терміново евакуюють дві лікарні через інформацію в соцмережах про можливий удар росіян по цих медичних закладах. Справа в тому, що голова КДБ Білорусі Іван Тертель заявив, що у Києві у лікарнях на вул. Богатирській 30 і 32 нібито "ховаються терористи".

Служба безпеки України відреагувала на ці провокаційні заяви. Там назвали це проявом інформаційно-психологічних спецоперацій.

"СБУ закликає сприймати будь-які заяви представників білоруської влади з приводу міфічних терористів, які нібито перебувають в українських лікарнях, як прояв інформаційно-психологічних спецоперацій, котрі грають на руку рф", - наголосили в СБУ. 

СБУ підкреслила, що через війну потрібно розуміти важливість дотримання правил безпеки, тому спеціальні служби і представники місцевої влади "реагують на кожну потенційну загрозу згідно з передбаченими протоколами дій". 

"Наразі вживаються усі необхідні заходи, аби знівелювати будь-які негативні наслідки навіть теоретичної загрози", - зазначили в СБУ і наголосили, що "представникам білоруського режиму, який повністю здав свою країну рф, варто зрозуміти просту річ - люди, котрі захищають Україну від окупантів, є героями, а не терористами", бо "справжні терористи знаходяться в кремлі. Й вони обовʼязково отримають покарання за всі свої злочини".

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

 

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Інна П'єнта
    Інна П'єнта
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Ольга Склярук
    Ольга Склярук
    суддя Східного апеляційного господарського суду