На пунктах пропуску з Молдовою автобуси можуть в «єЧерзі» обирати час перетину кордону

11:55, 24 квітня 2024
На українсько-молдовському кордоні впроваджують систему «єЧерга» для автобусів.
На пунктах пропуску з Молдовою автобуси можуть в «єЧерзі» обирати час перетину кордону
Джерело фото: lexinform.com.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

З 24 квітня на українсько-молдовському кордоні вводиться система «єЧерга» для автобусів, що дозволить вибирати час перетину кордону. Про це повідомило Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України.

У межах реформи міжнародних автобусних перевезень Міністерство розвитку продовжує працювати над забезпеченням можливості своєчасного перетину кордону автобусами. З 24 квітня така можливість буде доступна на 10 пунктах пропуску з Молдовою.

Віцепрем’єр-міністр з відновлення, міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков зазначив, що основною метою є забезпечення своєчасного перетину кордону для кожного автобусу, щоб пасажири не мусили чекати годинами перед кордоном.

Можливість обирати час перетину буде доступна на 10 пунктах пропуску з Молдовою, включаючи «Мамалига – Крива» та «Могилів-Подільський – Отач», а також інші. За словами Кубракова, ця опція вже успішно працює на пункті пропуску «Ягодин – Дорогуськ» з Польщею.

Реєстрація у нову чергу з назвою «За розкладом» для пунктів пропуску з Молдовою розпочалася 24 квітня о 12:00. Рух автобусів за новим графіком почнеться 25 квітня о 12:00.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олена Смірнова
    Олена Смірнова
    суддя Господарського суду Харківської області
  • Олеся Алтухова
    Олеся Алтухова
    суддя Лубенського міськрайонного суду Полтавської області