На Кіровоградщині чоловік показав поліції статевий орган, а у суді заявив, що зробив це, бо «не витримав»

16:55, 16 квітня 2024
У суді чоловік пояснив, що в ході спілкування з правоохоронцями він «не витримав та дійсно показав їм свій статевий орган».
На Кіровоградщині чоловік показав поліції статевий орган, а у суді заявив, що зробив це, бо «не витримав»
Джерело фото: ЗМІ
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Кіровоградській області на 17 тисяч гривень оштрафували чоловіка, який показав поліції свій статевий орган. На суді чоловік провину не визнав та заявив, що він «не витримав».

Про це йдеться у вироку Новгородківського районного суду Кіровоградської області від 8 квітня 2024 року у справі № 403/403/21 (пров. 1-кп/393/23/24).

За даними суду, інцидент стався ще у липні 2021 року. Поки поліція складала на чоловіка матеріали про адміністративне порушення за ч.1 ст. 130 КУпАП, він показав правоохоронцям свій статевий орган.

У суді чоловік пояснив, що в ході спілкування з правоохоронцями він «не витримав та дійсно показав їм свій статевий орган». Проте, як він зазначив, його спілкування з поліцейськими відбувалося на вулиці, яка не є громадським місцем. А тому, він вважає, що злочину не вчинив, а в його діях є лише адмінвідповідальність, а не кримінальна відповідальність.

Крім цього, чоловік заявив, що не ображав поліцейського грубою нецензурною лайкою та додав, що свою неповагу вчиненими ним діями він виявив лише до працівників поліції, а не до суспільства.

Чоловік заявив, що у вчиненому не розкаюється, оскільки кримінального правопорушення ним вчинено не було, але вважає, що його поведінка під час спілкування з поліцейськими була не правильною.

Працівник патрульної поліції на суді повідомив, що під час спілкування із чоловіком вони почули запах алкоголю, тому вирішили перевірити його.

Також у розпорядженні суду було відео з нагрудних камер інспекторів.

Суд визнав чоловіка винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 296 КК України та призначив покарання у виді штрафу у розмірі 17 тисяч гривень.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

Чи дійсно 2 млн осіб ризикують опинитися в розшуку внаслідок нового закону про мобілізацію – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Чи дійсно 2 млн осіб ризикують опинитися в розшуку внаслідок нового закону про мобілізацію – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Антоніна Славицька
    Антоніна Славицька
    народний депутат України, кандидат юридичних наук
  • Віталій Зуєв
    Віталій Зуєв
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Палюх
    Наталія Палюх
    суддя Залізничного районного суду м. Львова
  • Світлана Таран
    Світлана Таран
    суддя Південно-західного апеляційного господарського суду