Американські ЗМІ вимагають від Байдена та Трампа публічних дебатів

09:52, 15 квітня 2024
14 найбільших американські ЗМІ вислали листа кандидатам на президента щодо публічних дебатів.
Американські ЗМІ вимагають від Байдена та Трампа публічних дебатів
Джерело фото: galka.if.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

ЗМІ США надіслали листа до ймовірних кандидатів у президенти на 2024 рік Джо Байдена та Дональда Трампа щодо проведення публічниї дебатів перед наступними виборами. Листа з цим закликом надіслали 14 великих новинних організацій, включаючи ABC News, CBS News, CNN, NBCUniversal News Group, FOX News Media, The Associated Press, C-SPAN, NewsNation, Noticias Univision, NPR, PBS NewsHour та USA TODAY.

«З огляду на те, що контури загальних виборів 2024 року вже чітко окреслилися, ми — національні новинні організації, що підписалися нижче, - закликаємо ймовірних кандидатів у президенти публічно взяти на себе зобовʼязання взяти участь у загальних передвиборчих дебатах перед листопадовими виборами», - йдеться у листі, про що повідомляє ABC News.

Висунення такого заклику пов'язане з тим, що традиція американських виборів - дебати - стала предметом невизначеності з боку обох кандидатів, як Байдена, так і Трампа.

Трамп, який уникав усіх чотирьох дебатів на праймеріз 2024 року, закликав Байдена взяти участь у трьох загальних дебатах, запланованих на цю осінь.

Проте, у ЗМІ також зауважено, що кампанія Байдена висловила занепокоєння щодо організації цих дебатів Комісією з президентських дебатів. Вони наголошують на тому, що ця позапартійна група, яка вже довгий час спонсорує.

Сам Байден поки що уникає публічних коментарів щодо участі в дебатах з Трампом. У березні він відповів на питання журналістів про це, сказавши: «Це залежить від того, як він (Трамп, - ред.) поводитиметься».

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Чи дійсно 2 млн осіб ризикують опинитися в розшуку внаслідок нового закону про мобілізацію – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Чи дійсно 2 млн осіб ризикують опинитися в розшуку внаслідок нового закону про мобілізацію – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Антоніна Славицька
    Антоніна Славицька
    народний депутат України, кандидат юридичних наук
  • Віталій Зуєв
    Віталій Зуєв
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Палюх
    Наталія Палюх
    суддя Залізничного районного суду м. Львова
  • Світлана Таран
    Світлана Таран
    суддя Південно-західного апеляційного господарського суду