Міносвіти затвердило дати проведення НМТ-2024: що слід знати вступникам

16:43, 22 лютого 2024
Реєстрація вступників на іспит розпочнеться 14 березня і триватиме до 11 квітня.
Міносвіти затвердило дати проведення НМТ-2024: що слід знати вступникам
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Міністерство освіти та науки затвердило дати проведення основної та додаткової сесії національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це повідомляє пресслужба відомства.

Реєстрація вступників на іспит розпочнеться 14 березня і триватиме до 11 квітня. Сам тест проходитиме з 14 травня до 25 червня. Додаткова сесія відбуватиметься з 11 до 19 липня.

«З 8 травня для зареєстрованих учасників основних сесій НМТ з’явиться можливість завантажити зі своїх персональних кабінетів запрошення, де буде зазначено дату, час і місце проведення НМТ. Учасники ж додаткових сесій матимуть змогу дізнатися про дату, час і місце проведення тестування з 8 липня», - розповіли в Українському центрі оцінювання якості освіти.

Результати учасники тестування отримають до 2 та 26 липня - відповідно до того, складали вони іспит на основній сесії чи додатковій.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Валерій Марчук
    Валерій Марчук
    голова Чернівецького апеляційного суду