Рівень забрудненості повітря та радіаційний фон у Києві станом на ранок 30 березня

10:03, 30 березня 2023
КМДА: У Києві станом на ранок 30 березня рівень забрудненості повітря низький, радіаційний фон – у нормі.
Рівень забрудненості повітря та радіаційний фон у Києві станом на ранок 30 березня
Зображення: Freepik.com
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Станом на 8:00 30 березня рівень забрудненості атмосферного повітря в Києві, в цілому, низький. Радіаційний фон у всьому місті – в нормі. Про це повідомляє Управління екології та природних ресурсів КМДА.

Правий берег

На стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою вул. Турівська загальний індекс якості повітря* – 29 (низький рівень забрудненості).

Радіаційний фон** при контрольній нормі у 0,26 мкЗв/год становить 0,12 мкЗв/год.

На стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою вул. Щусєва загальний індекс якості повітря – 28 (низький рівень забрудненості).

Радіаційний фон становить 0,10 мкЗв/год.

На стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою проспект Правди загальний індекс якості повітря – 29 (низький рівень забрудненості).

Радіаційний фон становить 0,11 мкЗв/год.

На стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою проспект Берестейський загальний індекс якості повітря – 22 (дуже низький рівень забрудненості).

На стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою вул. Китаївська загальний індекс якості повітря – 29 (низький рівень забрудненості).

 Лівий берег

На стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою вул. Харківське шосе загальний індекс якості повітря – 8 (дуже низький рівень забрудненості).

Радіаційний фон становить 0,11 мкЗв/год.

На стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою вул. Архітектора Вербицького загальний індекс якості повітря – 30 (низький рівень забрудненості).

Радіаційний фон становить 0,10 мкЗв/год.

* Загальний індекс якості повітря (CAQI, Common Air Quality Index) формується автоматично на основі показників кількох основних забруднювачів: PM2.5 і PM10 (частки пилу), SO2 (діоксид сірки), NO2 (діоксид азоту), О3 (приземний озон), CO (оксид вуглецю). Чим нижчий показник CAQI, тим краща якість повітря.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Telegram канал Sud.ua
Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Сьогодні день народження святкують
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва