Прикордонники на в’їзді в Київ зупинили священника: що сталося

09:16, 30 березня 2023
Чоловіка передали співробітникам Нацполіції для складання матеріалів справи за ч.2 ст.126 КУпАП та ч.1 ст.130 КУпАП, а також поінформували співробітників СБУ.
Прикордонники на в’їзді в Київ зупинили священника: що сталося
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Прикордонники на в’їзді в Київ зупинили громадянина України для перевірки. Як розповідають у Державній прикордонній службі України, чоловік був за кермом та без документів на право керування. Священник «нецензурно висловлювався та поводився досить некоректно», зазначили у ДПСУ.

«Під час огляду транспортного засобу прикордонники виявили документи, видані в тимчасово окупованому Криму та на території рф на невідому особу та документи, диски та матеріали релігійної організації УПЦ московського патріархату.

Пояснити наявність виявлених документів та матеріалів в автівці, а також проходити тест на вживання алкоголю уродженець Волинської області відмовився», - сказано у повідомленні. 

Для складання матеріалів справи за ч.2 ст.126 КУпАП «Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки, або стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами» та ч.1 ст.130 КУпАП «Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції» чоловіка передали співробітникам Нацполіції, а також поінформували співробітників СБ України.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Telegram канал Sud.ua
Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Наталія Половінкіна
    Наталія Половінкіна
    суддя Чернівецького апеляційного суду
  • Анатолій Ясельський
    Анатолій Ясельський
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Наталія Новікова
    Наталія Новікова
    голова Господарського суду Харківської області