У Києві якість повітря нормалізувалася, — КМДА

14:50, 20 березня 2023
Після нетривалого погіршення якості повітря, спричиненого метеорологічними факторами, зокрема низькою швидкістю вітру, ситуація нормалізувалася.
У Києві якість повітря нормалізувалася, — КМДА
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Станом на 14:00 20 березня якість повітря у Києві нормалізувалася. У місті спостерігається низький рівень забрудненості. Про це повідомляє Управління екології та природних ресурсів КМДА.

Після нетривалого погіршення якості повітря, спричиненого метеорологічними факторами, зокрема низькою швидкістю вітру, ситуація нормалізувалася. Усі попередні рекомендації щодо обмежень перебування на вулиці скасовуються. Закликаємо слідкувати на станом атмосферного повітря у додатку «Київ Цифровий».

Правий берег

На стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою вул. Турівська, 28 загальний індекс якості повітря* – 32 (низький рівень забрудненості).

На стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою просп. Правди, 64-Г загальний індекс якості повітря – 35 (низький рівень забрудненості).

На стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою просп. Берестейський, 97 загальний індекс якості повітря – 42 (низький рівень забрудненості).

На стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою вул. Щусєва, 20 загальний індекс якості повітря – 35  (низький рівень забрудненості).

На стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою вул. Китаївська, 22 загальний індекс якості повітря – 36 (низький рівень забрудненості).

Лівий берег

На стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою: вул. Харківське шосе, 7/1 загальний індекс якості повітря – 38 (низький рівень забрудненості).

На стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою: вул. Вербицького, 26 загальний індекс якості повітря – 39 (низький рівень забрудненості).

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд