У Офісі Президента відповіли, чи буде потреба в телемарафоні після перемоги

22:00, 27 січня 2023
Після перемоги України потреба у ньому зникне, адже медіаринок буде змінюватися.
У Офісі Президента відповіли, чи буде потреба в телемарафоні після перемоги
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Телемарафон єдиних новин є нормальним явищем під час війни, але після перемоги України потреба у ньому зникне, адже медіаринок буде змінюватися. Про це повідомив радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк, передає «Укрінформ».

«Марафон під час війни - це нормально. Це ненормально буде після війни, тому що держава в повному обсязі буде готова відповідати на багато різких питань щодо економіки, соціальної політики, щодо того, хто і як себе вів під час війни... Для того треба буде не боятися виходити в ефір і не боятися в прямому ефірі відповідати на це», - сказав Подоляк.

За його словами, «стерильні» ефіри мають піти у минуле, адже журналісти не повинні завчасно узгоджувати питання, давати свої матеріали на погодження.

Водночас, додав Подоляк, будуть певні виклики. «Чи зможемо після війни отримати ефективний медійний простір? Ні, бо будуть відголоси марафону. Але чи означає це, що ми сьогодні не праві, коли йдемо так, як йдемо? Ми праві. Ми намагаємося будувати інший інформаційний ландшафт. І він поступово буде створений. Він буде створений саме вами, журналістами», - наголосив Подоляк.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олег Проскурняк
    Олег Проскурняк
    голова Господарського суду Чернівецької області
  • Ольга Черниш
    Ольга Черниш
    суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду