Заступник Резнікова подав у відставку після скандалу із закупівлею продуктів для ЗСУ

09:58, 24 січня 2023
Міністр оборони України підтримав прохання В’ячеслава Шаповалова щодо його звільнення з посади заступника.
Заступник Резнікова подав у відставку після скандалу із закупівлею продуктів для ЗСУ
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У вівторок, 24 січня, заступник міністра оборони України В’ячеслав Шаповалов подав у відставку після скандалу із закупівлею продуктів для армії. Його прохання вже підтримав голова міністерства Олексій Резніков, передає офіційний сайт міністерства оборони України.

Як йдеться в заяві, В’ячеслав Шаповалов відповідав за тилове забезпечення ЗСУ, попросив звільнити його, щоб «не створювати загрози для стабільного забезпечення ЗСУ внаслідок кампанії звинувачень, пов’язаних з закупкою послуг харчування».

«Не зважаючи на те, що озвучені звинувачення є необґрунтованими та безпідставними, заява В’ячеслава Шаповалова про звільнення є достойним вчинком в традиціях європейської та демократичної політики, демонстрація того, що інтереси оборони є вищими, ніж будь-які кабінети чи крісла», - зазначається на сайті міністерства.

Раніше Міністр оборони України Олексій Резніков прокоментував інформацію, опубліковану раніше у ЗМІ, про те, що відомство начебто закуповує харчі для військових у 2-3 рази дорожче, ніж у магазинах.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд