Корнієнко повідомив ситуацію з прийняттям Бюджету-2023

10:38, 23 вересня 2022
За його словами, не буде потоку пропозицій, які завжди надходили тисячами до Бюджету.
Корнієнко повідомив ситуацію з прийняттям Бюджету-2023
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Перший заступник голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко повідомив, що цього року ухвалення Бюджету відбудеться раніше, аніж це було в останні три роки.

«Під час пленарного засідання народні депутати України заслухали Бюджет, фактично запустивши бюджетну процедуру. Це Бюджет країни, яка воює, Бюджет — наполовину оборонний: Збройні Сили України, сили оборони, зарплата, видатки, озброєння, снаряди — усе те, що допоможе нам стримувати фантастичні навали, котрі нам пророкують», — повідомив Перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко в ефірі національного телемарафону «UA разом».

Перший віцеспікер зазначив, що «існує «джентльменська домовленість» фракцій — опозиції та монобільшості, що не буде потоку пропозицій, які завжди надходили тисячами до Бюджету». «Будуть виважені кілька десятків від кожної фракції.

Раніше ми писали, що у Верховній Раді представили держбюджет на 2023 рік.

Як відомо, у «Слузі народу» пропонують прискорити ухвалення дербюджету 2023. Зокрема скоротити строк подання поправок депутатами. Підготовка кошторису до другого читання може статися вже до 10 жовтня.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Telegram канал Sud.ua
Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки