РФ збирає призовників у Москві та Пітері для оборони Криму, — розвідка

14:21, 31 серпня 2022
Повідомляється, що призваними під час прихованої мобілізації москвичами та петербуржцями комплектуватимуть військові частини, дислоковані у тимчасово окупованому Криму.
РФ збирає призовників у Москві та Пітері для оборони Криму, — розвідка
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Росіяни планують зміцнити оборону тимчасово окупованого Криму призовниками із Московської та Ленінградської областей. Про це повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони.

Зазначається, що військкомати Московської та Ленінградської областей, зокрема Москви та Санкт-Петербурга, отримали вказівки щодо масового призову на службу місцевих жителів.

"Призваними під час прихованої мобілізації москвичами та петербуржцями комплектуватимуть військові частини, дислоковані у тимчасово окупованому Криму", - уточнили у розвідці.

Крім того, для доукомплектування військових частин у Криму командувач Південного військового округу Олександр Дворніков, який називається "сирійським м'ясником", наказав відправити до Криму 1200 строковиків.

"Оскільки в Криму поки що немає активних бойових дій, військовослужбовцям не пропонують підписувати контракт, що може свідчити про економію грошей і небажання виплачувати надбавки, передбачені російським законодавством. 1200 військовослужбовців строкової служби служитимуть і помиратимуть під ударами українських військ та від рук партизанів за зарплату строковика, а це близько п'яти тисяч рублів (приблизно 82 доларів США)", - наголосили в ГУР.

РФ зможе заощаджувати держкошти і за рахунок невиплати компенсацій при загибелі військовослужбовців, оскільки офіційно заперечує участь строковиків у бойових діях.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Микола Стефанчук
    Микола Стефанчук
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики
  • Світлана Бакуліна
    Світлана Бакуліна
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Оксана Бірса
    Оксана Бірса
    голова Дніпровського районного суду міста Києва
  • Оксана Терещенко
    Оксана Терещенко
    суддя Східного апеляційного господарського суду