Строк надання суддями згоди на відрядження до Арцизького районного суду Одеської області продовжили до 7 квітня

12:33, 30 березня 2023
З метою врегулювання навантаження та забезпечення належних умов доступу до правосуддя у Арцизькому районному суді Одеської області ВРП вирішила, що строк надання суддями згоди на відрядження до цього суду слід продовжити.
Строк надання суддями згоди на відрядження до Арцизького районного суду Одеської області продовжили до 7 квітня
Зображення: freepik.com
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Вища рада правосуддя рішенням від 28 березня 2023 року № 266/0/15-23 продовжила строк надання суддями згоди на відрядження одного судді до Арцизького районного суду Одеської області до 7 квітня 2023 року.

Так, ВРП від 2 березня 2023 року № 177/0/15-23 розпочала процедуру відрядження судді до іншого суду того самого рівня і спеціалізації для здійснення правосуддя, а саме

  • до Арцизького районного суду Одеської області – 1 судді.

«Десятиденний строк подання документів суддями, які виявили бажання бути відрядженими до вказаного суду, закінчився 13 березня.

Протягом зазначеного строку жоден суддя не виявив бажання бути відрядженими до вказаного суду», - зазначили у Вищій раді правосуддя.

З метою врегулювання навантаження та забезпечення належних умов доступу до правосуддя у Арцизькому районному суді Одеської області Вища рада правосуддя вирішила, що строк надання суддями згоди на відрядження до цього суду слід продовжити.

Судді, які виявили бажання бути відрядженими до вказаного суду, повинні подати документи до 7 квітня до Вищої ради правосуддя.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Прилипчук
    Олександр Прилипчук
    суддя Сумського окружного адміністративного суду