Скільки заробляють керівництво і працівники Національної школи суддів: інформація ДСА

18:00, 14 квітня 2024
Оприлюднено розмір заробітних оплат в структурі НШСУ у 2023 році.
Скільки заробляють керівництво і працівники Національної школи суддів: інформація ДСА
Джерело фото: nsj.gov.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Державна судова адміністрація оприлюднила інформацію про середній розмір заробітної плати та стимулюючих виплат як в судах, так і в органах суддівського врядування в 2023 році.

Згідно з даними ДСА, протягом 2023 року заробітна плата нараховувалась 118 працівникам Національної школи суддів України (НШСУ).

Середній розмір заробітної плати в системі НШСУ у січні-грудні 2023 року склав 46 783 гривні. Середній відсоток стимулюючих виплат, з урахуванням виплати матеріальної допомоги, склав 64%.

Втім, в НШСУ спостерігається досить суттєва різниця у розмірі заробітної плати між керівництвом Школи суддів та іншими працівниками.

Так, ректор НШСУ, його заступник та керівник апарату Школи суддів у 2023 році в середньому отримували 125 411 гривень на місяць (середній відсоток стимулюючих склав  42%).

А 37 керівників самостійних підрозділів НШСУ та їх заступників в середньому отримували  в минулому році 55 005 гривень на місяць (середній відсоток стимулюючих – 65%).

Працівники патронатної служби НШСУ (4 особи) у минулому році щомісяця в середньому отримували по 41 202 гривні (середній відсоток стимулюючих – 61%).

Інші працівники НШСУ, як виконують «функції з обслуговування» (всього – 71 працівник) у 2023 році отримували щомісяця в середньому 37 633 гривні щомісяця (середній відсоток стимулюючих – 66%).

Також три робітника, які працюють в НШСУ на підставі трудових угод, отримували в середньому щомісяця 9 625 гривень (середній відсоток стимулюючих – 75%).

Автор: В’ячеслав Хрипун

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Чи дійсно 2 млн осіб ризикують опинитися в розшуку внаслідок нового закону про мобілізацію – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Чи дійсно 2 млн осіб ризикують опинитися в розшуку внаслідок нового закону про мобілізацію – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Антоніна Славицька
    Антоніна Славицька
    народний депутат України, кандидат юридичних наук
  • Віталій Зуєв
    Віталій Зуєв
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Палюх
    Наталія Палюх
    суддя Залізничного районного суду м. Львова
  • Світлана Таран
    Світлана Таран
    суддя Південно-західного апеляційного господарського суду