Прокурор не прийшов на суд у справі депутата від «Слуги народу» Сергія Нагорняка, йому не знайшли заміну

08:10, 4 квітня 2023
Прокурор не прийшов на засідання Вищого антикорупційного суду у справі нардепа Сергія Нагорняка. В САП не змогли знайти іншого прокурора, який міг би його замінити.
Прокурор не прийшов на суд у справі депутата від «Слуги народу» Сергія Нагорняка, йому не знайшли заміну
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Прокурор у справі за обвинуваченням у недекларуванні машини народним депутатом від фракції «Слуга народу» Сергія Нагорняка не прийшов на засідання Вищого антикорупційного суду, а у Спеціальній антикорупційній прокуратурі не змогли знайти йому заміну.

На початку судового засідання секретар повідомила, що прокурор відсутній «у зв’язку зі смертю близького родича». Крім цього сторона обвинувачення попросила відкласти і наступне судове засідання, призначене на 5 квітня з цієї ж причини

Головуюча суддя Ольга Саландяк також процитувала лист начальника першого відділу Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Олександра Омельченка в якому він повідомив про неможливість забезпечити участь у розгляді справи іншого прокурора

«Немає можливості замінити іншим прокурором прокурора який брав участь у розгляді кримінального провадження», - зазначається у листі.

Як повідомляла «Судово-юридична газета», за версією слідства нардеп приховав авто Lexus 2020 року випуску. Нагорняк не вказав у декларації за 2020 рік авто, яке належало його батьку, яким він разом із дружиною користувався з моменту купівлі.

Автор: Ярослав Конощук

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Прилипчук
    Олександр Прилипчук
    суддя Сумського окружного адміністративного суду