Нардеп Артур Герасимов знову не прийшов на засідання суду у справі за обвинуваченням у недекларуванні вілли в Іспанії

14:00, 29 березня 2023
За словами захисника нардепа Євгенії Тонконожко, нардепу напередодні стало зле і він перебуває на стаціонарному лікуванні.
Нардеп Артур Герасимов знову не прийшов на засідання суду у справі за обвинуваченням у недекларуванні вілли в Іспанії
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Народний депутат Артур Герасимов знову не з’явився на засіданні Вищого антикорупційного суду у справі за обвинуваченням у недекларуванні вілли.

На початку судового засідання адвокат Герасимова Євгенія Тонконожко повідомила, що парламентарю стало зле і він наразі перебуває на стаціонарному лікуванні та, у зв’язку з цим попросила суд відкласти проведення судового засідання.

«Вчора у другій половині дня Герасимов повідомив, що він погано себе почуває і знаходиться у терапевтичному відділенні на лікуванні», - зазначила захисник.

На запитання стосовно орієнтовного строку лікування адвокат не змогла відповісти.

Зі свого боку прокурор Єлена Дроботова попросила суд з’ясувати чи справді Герасимов перебуває у лікарні та стосовно можливості його участі у судових засідань. Захисник проти цього не заперечила і суд постановив відповідну ухвалу.

У підсумку судове засідання було відкладено на 5 квітня на 13.00.

Як повідомляла «Судово-юридична газета», 27 березня Вищий антикорупційний суд розпочав розгляд справи за обвинуваченням у недекларуванні вілли в Іспанії народного депутата Артура Герасимова. За версією слідства, депутат не задекларував двоповерхове житло дуплексного типу та паркомісце в провінції Аліканте (Іспанія) вартістю понад 227 тис. євро, а також 1,6 тис. дол. США на рахунках в українських банках. Слід зазначити, що строк давності у зазначеній страві завершується 7 квітня.

Автор: Ярослав Конощук

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Інна П'єнта
    Інна П'єнта
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Ольга Склярук
    Ольга Склярук
    суддя Східного апеляційного господарського суду