ДБР розпочало кримінальне провадження стосовно можливого незаконного збагачення в.о. голови столичної податкової Оксани Датій

11:39, 9 лютого 2023
Головним слідчим управління Державного бюро розслідування на підставі рапорту розпочато кримінальне провадження стосовно незаконного збагачення службової особи головного управління Державної податкової служби міста Києва.
ДБР розпочало кримінальне провадження стосовно можливого незаконного збагачення в.о. голови столичної податкової Оксани Датій
Джерело фото: pravda.com.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Державне бюро розслідувань розпочало кримінальну справу стосовно можливого незаконного збагачення виконуючої обов’язки столичної податкової Оксани Датій. Про це під час засіданні Тимчасової слідчої комісії з економічної безпеки заявив директор територіального управління ДБР у місті Києві Сергій Корінь, повідомляє кореспондент «Судово-юридичної газети».

“Головним слідчим управління Державного бюро розслідування на підставі рапорту розпочато кримінальне провадження стосовно незаконного збагачення службової особи головного управління Державної податкової служби міста Києва”, - зазначив він, уточнивши, що провадження розпочато кілька днів тому та підтвердивши, що йдеться про Оксану Датій

На репліку депутатів що справи про незаконне збагачення має розслідувати Національне антикорупційне бюро, представник ДБР зауважив, що про провадження повідомлено Офіс генпрокурора і після визначення прокурора у справі буде визначено підслідність.

Сергій Корінь додав, що ДБР також розслідує обставини, за яких голова та члени комісії безпідставно ухвалили рішення про ризиковість підприємств. Йдеться про 25 підприємств.

Як повідомляла «Судово-юридична газета», в.о. голови Державної податкової служби Оксана Датій написала заяву про звільнення з податкової після обшуків.

1 лютого ДБР під час обшуку у Оксани Датій виявило список бажань. Списки бажань були до 2018 та 2021 Нового року.

Так, у 2018 Датій мріяла про підвищення, соболину шубу, поїздку у Лондон та подарунок від коханого на день народження - годинник Breguet.

Автор: Ярослав Конощук

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Інна Плахтій
    Інна Плахтій
    член Вищої ради правосуддя
  • Віталій Галаган
    Віталій Галаган
    суддя Дніпровського районного суду міста Києва
  • Олена Губська
    Олена Губська
    суддя Верховного Суду у Касаційному адміністративному суді