Нові вакансії в прокуратурах всіх рівнів: СТАНОМ НА 30 ВЕРЕСНЯ

08:00, 3 жовтня 2022
З'явились нові вакансії в прокуратурі Криму та в окружних прокуратурах Луганської області.
Нові вакансії в прокуратурах всіх рівнів: СТАНОМ НА 30 ВЕРЕСНЯ
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Кваліфікаційно-дисциплінарний орган прокуратури оновив перелік вакансій в органах прокуратури всіх рівнів.

Станом на 30 вересня 2022 року в органах прокуратури всіх рівнів налічується 1 325 “постійних” вакансій та 242 тимчасові вакансії. Всього — 1 567 вакансій.

Зокрема, в Офісі Генпрокурора, обласних прокуратурах та прирівняних до них є 355 “постійних” вакансій (у Офісі Генпрокурора є 79 вакансій), а в окружних та прирівняних до них прокуратурах є 970 “постійних” вакансій.

Крім того, в Офісі Генпрокурора та в обласних прокуратурах є 84 тимчасові вакансії (зокрема, 19 в Офісі Генпрокурора та 1 в САП), а в окружних та прирівняних до них прокуратурах — 158 тимчасових вакансій.

Нагадаємо, що тимчасові вакансії — це вакансії, які відкриті на час довготривалої відсутності прокурора на роботі з поважної причини.

Серед прокуратур обласного рівня найбільший “постійний” некомплект прокурорів зафіксований в Київський міській прокуратурі (26 вакансій), Харківський обласній прокуратурі (25 вакансій). Значний ріст кількості вакансій спостерігається у Луганській обласній прокуратурі — 23 та в Донецькій обласній прокуратурі — 20 вакансій.

Традиційно, вже давно не вистачає 15 прокурорів Спеціалізованій прокуратурі у військовій та оборонній сфері об'єднаних сил.

Що стосується окружних прокуратур та спеціалізованих прокуратур у військовій та оборонній сфері, то найбільший некомплект “постійних” прокурорів зафіксований в Донецькій області (159 прокурорів, хоча ще місяць тому там не вистачало 117 прокурорів), а також в Дніпропетровській області, де зараз є 90 вакансій прокурорів окружних прокуратур.

Також, в Києві в 10 окружних прокуратурах столиці прямо зараз не вистачає 28 прокурорів (хоча ще в липні не вистачало 47 прокурорів).

“Вибухова” нестача прокурорів спостерігається в окружних прокуратурах окупованої Луганської області — 104, хоча ще в серпні місцевим прокуратурам не вистачало 60 прокурорів.

Також значний зріст вакансій спостерігається в окружних прокуратурах частково окупованої Херсонської області — 76 вакансій.

Також, суттєвий некомплект прокурорів окружних прокуратур зафіксований в прокуратурах Одеської області (не вистачає 67 прокурорів), Харківської області (61), Запорізької області (61) та Миколаївської області (47).

З повним переліком вакансій в органах прокуратури України станом на 30 вересня 2022 року можна ознайомитись нижче:

Нагадаємо, що станом на 15 лютого 2022 року в органах прокуратури всіх рівнів було — 1 429 вакансій.

При цьому на 30 серпня в органах прокуратури було 1 511 вакансій.

Автор: В'ячеслав Хрипун

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Telegram канал Sud.ua
Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки