Кличко та Пантелеєв отримали окреме доручення від начальника Київської військової адміністрації щодо заходів до Дня незалежності

17:22, 19 серпня 2022
До Дня незалежності доручено залучити мінімальну кількість посадових осіб для забезпечення життєдіяльності Києва, визначити їм безпечні місця і провести додаткові інструктажі щодо дій у випадку виникнення надзвичайних ситуацій.
Кличко та Пантелеєв отримали окреме доручення від начальника Київської військової адміністрації щодо заходів до Дня незалежності
Фото: pl.com.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Як стало відомо «Судово-юридичній газеті», начальник Київської міської військової адміністрації генерал-майор Микола Жирнов надіслав окреме доручення меру Києва Віталію Кличку та заступнику голови КМДА Петру Пантелеєву на період з 22 по 25 серпня 2022 року.

Так, з метою своєчасного реагування на можливі загрози нанесення військами РФ ракетно-бомбових ударів по центрах прийняття рішень, об’єктах критичної інфраструктури тощо під час відзначення Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України заборонити проведення масових заходів, мирних зборів, мітингів та інших заходів, пов’язаних з великим скупченням людей.

Також одоручено провести роботу з інформування та доведення до підприємств, установ та організацій інформації щодо безумовного виконання заходів безпеки, використання наявних захисних споруд та укриттів у разі надходження сигналу «Повітряна тривога».

Крім того, доручено залучити мінімально необхідну кількість посадових осіб, державних службовців та працівників для забезпечення повсякденної життєдіяльності міста Києва, визначити їм безпечні місця і провести додаткові інструктажі щодо дій у випадку виникнення надзвичайних ситуацій.

Нижче наводимо зміст доручення.

Автор: Наталя Мамченко

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Telegram канал Sud.ua
Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Сьогодні день народження святкують
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва