Виконувати обов’язки Голови Служби судової охорони буде Олег Білецький

11:54, 21 липня 2022
Тимчасово виконувати обов’язки Голови Служби судової охорони буде полковник Олег Білецький, начальник управління по роботі з персоналом центрального органу управління ССО.
Виконувати обов’язки Голови Служби судової охорони буде Олег Білецький
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

21 липня, під час службової наради заступник Голови Державної судової адміністрації України довів до керівного складу центрального органу управління Служби судової охорони наказ Голови Державної судової адміністрації України про звільнення Валерія Бондаря з посади Голови Служби судової охорони у відповідності до поданого ним рапорта.

«Валерій Іванович Бондар – людина, яка у непростий для нашої країни час створила Службу судової охорони, заклала її фундамент, дала поштовх для сталого розвитку, об’єднала колектив професіоналів для досягнення головної мети – забезпечення безпеки судової влади та громадян України», - наголосив у своєму виступі С. Чорнуцький.

Іншим наказом Голови Державної судової адміністрації України тимчасово виконувати обов’язки Голови Служби судової охорони призначено полковника Білецького Олега Вячеславовича, начальника управління по роботі з персоналом центрального органу управління Служби судової охорони.

Валерій Бондар подякував всьому особовому складу Служби судової охорони за три з половиною роки спільної служби на благо Українського народу і побажав судовим охоронцям успіхів на шляху подальшого розвитку Служби і в захисті Батьківщини від російського агресора.   

Автор: В’ячеслав Хрипун      

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Руслан Гринчук
    Руслан Гринчук
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Надія Губенко
    Надія Губенко
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді