У Києві помітили рідкісний спорткар Mercedes із ексклюзивним тюнінгом, фото

11:50, 29 серпня 2023
Спорткар потужністю 640 к. с. здатний розвинути 330 км/год.
У Києві помітили рідкісний спорткар Mercedes із ексклюзивним тюнінгом, фото
Фото: Topcars UA
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Києві помітили унікальний Kleemann SL 50K 2002 року. В Україні зареєстровано лише один такий спорткар. Фото автомобіля опубліковано на сторінці t.o.p.c.a.r.s_ua в Instagram.

Kleemann SL 50K — тюнінгована версія родстера Mercedes-Benz SL R230, випущена невеликою серією. Вона була приблизно вдвічі дорожчою за стандартну модель — коштувала близько 200 000 євро.

Від стандартного споркара Mercedes Kleemann SL 50K можна відрізнити за обвісом і особливими 20-дюймовими колісними дисками. Салон оздоблений особливою шкірою.

Основну увагу приділили силовому агрегату Kleemann SL 50K. За основу взято Mercedes SL 500. Його V8 розточили до 5,5 л і доповнили механічним компресором, що підняло його віддачу до 650 к. с. і 850 Н∙м.

Тюнінгований спорткар Mercedes Kleemann розганяється до 100 км/год за 4,3 с, а до 200 км/год — за 12 с. Максимальна швидкість становить 330 км/год.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Прилипчук
    Олександр Прилипчук
    суддя Сумського окружного адміністративного суду