Олексій Сальніков та Всеволод Князєв відвідали Херсон з робочим візитом, фото

15:10, 21 листопада 2022
Два поверхи приміщення Херсонського апеляційного суду зруйновані внаслідок бойових дій, а приміщення інших судів розграбовані окупантами, у будівлях тривають заходи з розмінування.
Олексій Сальніков та Всеволод Князєв відвідали Херсон з робочим візитом, фото
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Очільники Державної судової адміністрації України та Верховного Суду Олексій Сальніков та Всеволод Князєв відвідали Херсон з робочим візитом. Місто 11 листопада 2022 року звільнене Силами оборони України від окупаційних військ рф. Про це повідомляє пресслужба ДСА.

У межах робочої поїздки Олексій Сальніков та Всеволод Князєв зустрілися з головою Херсонського апеляційного суду Олександром Коровайком, оглянули зовнішній стан будівель Херсонського окружного адміністративного суду, Господарського суду Херсонської області, Херсонського міського суду Херсонської області, а також Херсонського апеляційного суду. На жаль, два поверхи правого крила приміщення Херсонського апеляційного суду зруйновані внаслідок бойових дій. Приміщення всіх зазначених судів розграбовані окупантами, у будівлях тривають заходи з розмінування.

За сприяння ДСА України для потреб Херсонського апеляційного суду передано два термінали супутникового інтернету Starlink.

Участь у робочий поїздці також взяли голова Південно-західного апеляційного господарського суду Наталія Богацька, голова Пʼятого апеляційного адміністративного суду Олександр Джабурія та народний депутат України (обраний по виборчому округу м. Херсона) Павло Павліш.

Крім того, відбулась зустріч з головою Херсонської обласної військової адміністрації Ярославом Янушевичем, під час якої учасники зустрічі обговорили нагальні питання щодо відновлення роботи судів, розташованих у деокупованому обласному центрі, а також у звільнених населених пунктах Херсонської області.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Як зупинити безпідставний тиск на бізнес, чи виконує свою роль прокуратура та чи дієвим є інститут слідчих суддів
Telegram канал Sud.ua
Як зупинити безпідставний тиск на бізнес, чи виконує свою роль прокуратура та чи дієвим є інститут слідчих суддів
Сьогодні день народження святкують
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді