Привітання з Песахом 2024: приємні побажання та гарні картинки

12:56, 22 квітня 2024
Песах – одне з найважливіших іудейських свят.
Привітання з Песахом 2024: приємні побажання та гарні картинки
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Цього року святкові дні центрального юдейського свята Песах або ж єврейського Великодня припадають на період із вечора 22 квітня до ночі 30 квітня. Починається Песах на 14 день місяця Нісан (за єврейським календарем) та святкується протягом 7 днів у Ізраїлі та 8 днів за його межами. Песах знаменує звільнення єврейського народу з багаторічного утиску та рабства, звільнення від гніту й прагнення до свободи. 

Привітання з Песахом у прозі

Вітаю з Песахом! Дому бажаю миру, душі – всіх благ і спокою, щоб усе було по плечу, а стіни нерозуміння і проблем ніколи не траплялися на твоєму шляху. Нехай сонце завжди світить у вікно і висвітлює обличчя рідних і близьких, даруючи їм тепло і наділяючи здоров'ям.

***

Зі святом весни, зі святом свободи – з Песахом вітаю! Бажаю спокою і глибокої віри у святкові дні, нехай вони пройдуть добре і за ними піде очищення. Нехай у вашому житті завжди буде місце для добра, світла, любові та тепла. Бажаю більше теплих подій у житті, посмішок та щирості.

***

Вітаємо з великим святом Песах, з весною та оновленням! Нехай не буде більше рабства, гноблення та утисків. Нехай свято принесе позбавлення від пристрастей, страхів і прикрощів, нехай життєрадісність наповнять серця разом із вдячністю, вірою і любов'ю. Радості та щастя!

***

Нехай із цим святом відкриється нова сторінка твого життя. Бажаю завжди слідувати за покликом доброго серця. Бажаю бути здоровим і втілювати свої мрії! Щасливого свята Песах!

***

Щасливого Песаху! Від душі вітаю і бажаю великої радості в житті, миру, любові та достатку. Бог подарував тобі свободу, не розтрачуй її на порожні справи. Нехай нова весна подарує нові можливості. 

***

Нехай славне свято Песах пробудить почуття свободи та пошле благодать у твоє життя. Вітаю і від душі бажаю миру і щастя, любові та достатку, гармонії та радості, відчуття легкості та сприйняття всього прекрасного.

***

Вітаємо зі світлим святом Песах! Бажаємо терпіння, любові, миру в душі та в житті. Нехай ваші переживання та тривоги підуть, а життя налагодиться та подарує бажане!

Привітання у картинках 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Інна Вітюк
    Інна Вітюк
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Олексій Огурцов
    Олексій Огурцов
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Андрій Федорчук
    Андрій Федорчук
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Наталія Шевченко
    Наталія Шевченко
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва