Власники Telegram-каналів зможуть отримувати дохід, — засновник Павло Дуров

15:40, 28 лютого 2024
У березні рекламна платформа Telegram офіційно відкриється для всіх рекламодавців у майже сотні нових країн.
Власники Telegram-каналів зможуть отримувати дохід, — засновник Павло Дуров
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Із березня власники Telegram-каналів зможуть отримувати дохід. Так, рекламна платформа Telegram офіційно відкриється для всіх рекламодавців у майже сотні нових країн. Про це повідомив засновник месенджера Telegram Павло Дуров.

«Щомісяця канали в Telegram генерують 1 трильйон переглядів. Наразі лише 10% цих переглядів монетизуються за допомогою Telegram Ads - інструменту просування, розробленого з урахуванням конфіденційності», - зазначив Дуров.

За його словами, у березні рекламна платформа Telegram офіційно відкриється для всіх рекламодавців у майже сотні нових країн. Власники каналів у цих країнах почнуть отримувати 50% від будь-якого доходу, який Telegram отримує від показу реклами в їхніх каналах.

Для забезпечення швидких та безпечних платежів та виведення коштів за рекламу Telegram буде використовувати виключно блокчейн TON, зазначив Дуров. Творці контенту зможуть або перевести в готівку свої Toncoin, або реінвестувати їх у просування та модернізацію своїх каналів.

Раніше у розвідці заявили, що месенджер Telegram містить низку загроз для безпеки України, і потрібно шукати варіанти розв'язання цієї проблеми. 

Додамо, Олексій Данілов висловився про можливу заборону месенджера Telegram.

Крім того, у парламенті обговорюють питання регулювання Telegram.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Валерій Марчук
    Валерій Марчук
    голова Чернівецького апеляційного суду