Революційні зміни: Windows вперше в історії буде оновлюватися без перезавантаження

15:36, 24 лютого 2024
Усі нововведення в операційній системі реалізовуватимуться миттєво.
Революційні зміни: Windows вперше в історії буде оновлюватися без перезавантаження
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Компанія Microsoft прийняла рішення позбутися застарілого підходу, коли оновлення будь-якої версії Windows вимагало перезавантаження різної тривалості. Про це повідомляє портал Windows Central.

Так, в тестовій збірці Windows 11 Dev Build 26058 з'явився механізм hot patching для встановлення оновлень операційної системи без перезавантаження комп'ютера. Таким чином, усі нововведення в ОС реалізовуватимуться миттєво.

Утім, як стверджують у Microsoft, перезавантажуватися після оновлень все ж інколи доведеться, зокрема, коли виходять більш крупні апдейти. Однак, за «ідеального розкладу» користувачеві знадобиться перезавантажувати систему заради оновлень тільки чотири рази на рік.

Випуск оновлень методом hot patching почнеться одночасно з випуском Windows 11 24H2 восени. Як уже підтверджено, Microsoft не планує випускати нову ОС у 2024 році. Замість неї вийде велике оновлення для Windows 11 з акцентом на штучний інтелект.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Валерій Марчук
    Валерій Марчук
    голова Чернівецького апеляційного суду