В росії під Анапою безпілотники атакували нафтобазу

11:08, 9 травня 2024
В росії пролунали вибухи та пожежі під Анапою, а також в Бєлгородської області пошкоджено 19 багатоповерхівок.
В росії під Анапою безпілотники атакували нафтобазу
Джерело фото: ASTRA
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У ніч на 9 травня в декількох місцевостях росії сталася серія вибухів, що призвели до виникнення пожеж. Оперативний штаб Краснодарського краю повідомив про влучання в нафтобазу під Анапою внаслідок обстрілу безпілотником. Інцидент призвів до пошкодження кількох резервуарів і тривав аж чотири години до того, як вдалося локалізувати пожежу. Про можливі жертви і постраждалих не повідомлялося. Про це пише Радіо Свобода.

Інформація про цей інцидент не з'явилася в офіційних звітах російського Міністерства оборони. Замість цього, заявили про збиття 15 ракет і одного безпілотного літального апарата над різними областями росії, такими як Бєлгородська, Курська та Брянська.

Губернатор Бєлгородської області повідомив про поранених внаслідок обстрілу - вісім осіб, а також про пошкодження приблизно 19 багатоповерхівок, чотири приватних будинки та автомобілів. Влада визнала пряме попадання ракет у ці об'єкти.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Прилипчук
    Олександр Прилипчук
    суддя Сумського окружного адміністративного суду