У Німеччині вбили двох українських військових, які перебували там на лікуванні, – МЗС України

21:52, 28 квітня 2024
Дмитро Кулеба доручив Департаменту консульської служби МЗС і Генеральному консульству в Мюнхені тримати справу на особливому контролі.
У Німеччині вбили двох українських військових, які перебували там на лікуванні, – МЗС України
Джерело фото: ArmyInform
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Двоє українців, вбитих у місті Мурнау-ам-Штафельзее, що в Німеччини були військовослужбовцями та перебували на медичній реабілітації. Про це йдеться у коментарі Міністерства закордонних справ України.

Як ми писали раніше 27 квітня у місцевому торговельному центрі внаслідок ножових поранень було вбито двох громадян України – чоловіків 1987 та 2001 років народження. Поліція Гарміш-Партенкірхен затримала за підозрою у вчиненні злочину 57-річного громадянина російської федерації. Зараз триває слідство.

Як зазначили в МЗС, попередні дані свідчать, що загиблі були військовослужбовцями, які проходили медичну реабілітацію в Німеччині. Українські консули з'ясовують деталі щодо їхнього військового шляху та встановлюють зв'язок із рідними померлих.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба доручив Департаменту консульської служби МЗС і Генеральному консульству в Мюнхені забезпечувати постійний контакт з правоохоронними органами Німеччини і вживати заходів для того, щоб винуватець був покараний згідно з усією суворістю закону.

Міністр також висловив вдячність німецьким правоохоронцям за оперативне затримання підозрюваного.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Валерій Марчук
    Валерій Марчук
    голова Чернівецького апеляційного суду