Мінфін США оголосив санкції проти фізичних та юридичних осіб, які допомагають рф ухилятись від обмежень

20:56, 12 грудня 2023
Мінфін запровадив санкції проти понад 150 фізичних та юридичних осіб, які постачають російську військово-промислову базу.
Мінфін США оголосив санкції проти фізичних та юридичних осіб, які допомагають рф ухилятись від обмежень
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Міністерство фінансів США у вівторок, 12 грудня, оголосило про санкції проти понад 150 фізичних та юридичних осіб, які допомагають рф ухилятись від санкцій

Про це йдеться в заяві американського Міністерства фінансів.

Санкції спрямовані на припинення діяльності фізичних, юридичних осіб та мереж у третіх країнах, які сприяють продажу ключових технологій, обладнання та ресурсів для російської військово-промислової бази.

«Наші сьогоднішні санкції продовжують посилювати тиск на добровільних постачальників і мережы із третіх країн, які надають росії ресурси, які їй відчайдушно потрібні для нарощування та підтримки своєї військово-промислової бази», - сказала міністр фінансів Джанет Єллен.

Одночасно Державний департамент США запроваджує санкції проти понад 100 юридичних та фізичних осіб, зокрема тих, хто ухиляється від санкцій у третіх країнах, причетних до сприяння росії у веденні війни проти України та відповідальних за зміцнення майбутніх потужностей росії з видобутку та експорту енергоресурсів.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Руслан Гринчук
    Руслан Гринчук
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Надія Губенко
    Надія Губенко
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді