Нетаньяху погодився відкласти ухвалення закону про судову реформу Ізраїлю до літа

18:50, 27 березня 2023
Нетаньяху погодився заморозити законодавчу ініціативу щодо законопроєкту уряду про зміну складу Комітету з призначення суддів Ізраїлю.
Нетаньяху погодився відкласти ухвалення закону про судову реформу Ізраїлю до літа
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху погодився відкласти ухвалення закону про судову реформу до літа. Про це повідомляє JPost.

Міністр юстиції Ярів Левін заявив, що він поважатиме рішення Нетаньяху заморозити законодавчу ініціативу щодо законопроєкту уряду про зміну складу Комітету з призначення суддів Ізраїлю.

«Як член Лікуду, я поважаю будь-яке рішення, яке ухвалює прем'єр-міністр Нетаньяху щодо юридичних процесів судової реформи. Це робиться з розуміння того, що ситуація, в якій кожен робить те, що хоче, може призвести до падіння уряду і краху Лікуду», - сказав Левін.

Раніше ми писали, що в Ізраїлі тисячі людей вийшли на вулиці після рішення прем'єр-міністра Біньяміна Нетаньяху звільнити міністра оборони Йоава Галланта, який закликав уряд припинити спроби встановити контроль над судами країни.

Додамо, президент Ізраїлю Іцхак Герцог на тлі протестів у країні закликав уряд, прем'єр-міністра Біньяміна Нетаньяху та членів коаліції призупинити судову реформу. 

Також посольство Ізраїлю у США призупинило роботу: дипломати підтримують страйк проти судової реформи.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Михайло Спірідонов
    Михайло Спірідонов
    голова Харківського окружного адміністративного суду
  • Олена Фонова
    Олена Фонова
    суддя Господарського суду Луганської області