Ілон Маск знову став найбагатшою людиною у світі, – Bloomberg

10:44, 28 лютого 2023
Ілон Маск обійшов француза Бернара Арно.
Ілон Маск знову став найбагатшою людиною у світі, – Bloomberg
Фото: wired.com
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Американський мільярдер Ілон Маск знов став першим у рейтингу найбагатших людей у світі у світі після того, як ненадовго поступився титулом французу Бернару Арно. Статки Маска зросли завдяки 70% зростанню вартості акцій Tesla цього року, передає Bloomberg.

Акції Tesla зросли приблизно на 100% порівняно із внутрішньоденним мінімумом 6 січня, оскільки інвестори знову роблять ставки на більш ризиковані акції зростання на тлі ознак економічного відновлення та уповільнення темпів підвищення процентної ставки Федеральної резервної системи. Компанія також виграла від збільшення попиту на електромобілі після зниження цін на кілька моделей.

Згідно з індексом мільярдерів Bloomberg, 27 лютого власний капітал Маска зріс до 187,1 млрд доларів. Це більше, ніж 185,3 млрд доларів особистих статків Арно, 73-річного французького магната, який володіє групою з виробництва предметів розкоші LVMH.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Руслан Гринчук
    Руслан Гринчук
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Надія Губенко
    Надія Губенко
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді