ВСП продлил срок предоставления судьями согласия на командировку в Лугинский райсуд Житомирской области

10:07, 27 марта 2023
Судьи, изъявившие желание быть командированными в указанный суд, должны до 4 апреля подать в Высший совет правосудия свои документы.
ВСП продлил срок предоставления судьями согласия на командировку в Лугинский райсуд Житомирской области
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Высший совет правосудия решением от 23 марта 2023 № 254/0/15-23 продлил срок предоставления судьями согласия на командировку одного судьи в Лугинский районный суд Житомирской области до 4 апреля 2023 года. Об этом говорится на официальном сайте ВСП.

В ВСП напомнили, что решением от 7 марта 2023 года Высший совет правосудия начал процедуру командировки судьи в другой суд того же уровня и специализации для осуществления правосудия, а именно в Лугинский районный суд Житомирской области - 1 судьи.

«Десятиденний строк подання документів суддями, які виявили бажання бути відрядженими до вказаного суду, закінчився 16 березня 2023 року.

Протягом зазначеного строку жоден суддя не виявив бажання бути відрядженими до вказаного суду.

З метою врегулювання навантаження та забезпечення належних умов доступу до правосуддя у Лугинському районному суді Житомирської області Вища рада правосуддя вирішила, що строк надання суддями згоди на відрядження до цього суду слід продовжити.

Судді, які виявили бажання бути відрядженими до вказаного суду, повинні до 4 квітня 2023 року подати до Вищої ради правосуддя такі документи:

згоду на відрядження до іншого суду того самого рівня і спеціалізації для здійснення правосуддя, адресовану Вищій раді правосуддя, за формою згідно з додатком 1-2 до Порядку відрядження судді до іншого суду того самого рівня і спеціалізації (як тимчасового переведення), затвердженого рішенням Вищої ради правосуддя від 24 січня 2017 року № 54/0/15-17 (із змінами);

довідку для розгляду питання щодо відрядження судді до іншого суду того самого рівня і спеціалізації для здійснення правосуддя за формою згідно з додатком 2 до Порядку відрядження судді до іншого суду того самого рівня і спеціалізації (як тимчасового переведення), затвердженого рішенням Вищої ради правосуддя від 24 січня 2017 року № 54/0/15-17 (із змінами);

інші документи згідно із зазначеним у згоді на відрядження переліком, які можуть бути враховані під час вирішення питання про відрядження судді.

Документи для відрядження можуть бути подані суддею особисто до Вищої ради правосуддя за адресою: м. Київ, вул. Студентська, 12-А. Час для подання документів:

з понеділка по четвер з 08 год 00 хв до 12 год 00 хв та з 12 год 45 хв до 16 год 00 хв;

у п’ятницю з 08 год 00 хв до 12 год 00 хв та з 12 год 45 хв до 15 год 00 хв.

Також документи можна надсилати електронною поштою на адресу [email protected].

У такому випадку документи мають бути відскановані окремими файлами у форматі PDF із зазначенням назви кожного з них. До них має бути додане відскановане у форматі PDF підтвердження про направлення оригіналів документів до Вищої ради правосуддя засобами поштового зв’язку (опис вкладення разом із розрахунковим документом).

Звертаємо увагу, що документи мають бути подані відповідно до приписів Порядку відрядження судді до іншого суду того самого рівня і спеціалізації (як тимчасового переведення), затвердженого рішенням Вищої ради правосуддя від 24 січня 2017 року № 54/0/15-17 (із змінами), та умов, зазначених в оголошенні», — сказано в сообщении.

Подписывайтесь на наш Тelegram-канал t.me/sudua, на Twitter, а также на нашу страницу в Facebook и в Instagram, чтобы быть в курсе самых важных событий.

Статус ограничено пригодных отменят: как это повлияет на мобилизацию
Telegram канал Sud.ua
Статус ограничено пригодных отменят: как это повлияет на мобилизацию
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва